GRANTET INVESTUESE

GRANTET

Çdo projekt do të marrë grant investimi deri në 15% në rastin e implementimit të suksesshëm dhe verifikimit të projektit:

    • Kalkulimi i vlerës së grantit të investimit i pagueshëm për projektin dhe/ose huamarrësin do të bëhet nga Konsulenti Verifikues (“KV”) dhe do të prezentohet në Raportin e Verifikimit.
    • Pagesa e Grantit Investues llogaritet si ekuivalenca më e ulët 15% e:
    • Vlerës së pranueshme të kredisë së dhënë, ose,
    • Vlerës së pranueshme të Shpenzimit Investues të projektit, duke mos përfshirë çfarëdo TVSH të pagueshme në lidhje me investimin.
Cookie Consent with Real Cookie Banner
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.