EBRD extends €5 million to Banka për Biznes in Kosovo

EBRD extends €5 million to Banka për Biznes in Kosovo EU-supported programme to boost competitiveness of small businesses in the country €5 million loan to Banka për Biznes for on-lending to local SMEs Loans to small and medium-sized businesses to boost competitiveness EU grants to make financing more affordable The European Bank for Reconstruction and […]

EBRD and EU extend their support to SME competitiveness in Kosovo

EBRD and EU extend their support to SME competitiveness in Kosovo Over 130 representatives from Kosovo businesses learned about  funding opportunities supporting competitiveness and export development. Prishtina, 18 May, 2021. 63 SMEs in Kosovo have already benefited from the EBRD and EU supported SME Competitiveness Programme, which offers a combination of loans and grants to […]

Zgjerimi i eksporteve të ëmbëlsirave

Zgjerimi i eksporteve të ëmbëlsirave Liri NPT është një biznes privat i cili prodhon ëmbëlsira dhe biskota në qytetin e Prizrenit që nga viti 1985. Biznesi tradicional i familjes prodhon më shumë se 121 produkte individuale në kategoritë Turkish Delight, biskota, wafer, çokollatë, bonbone, Helva dhe karamele. Kompania sigurisht ka vazhduar me ndryshimet dhe zhvillimet […]

Cookie Consent with Real Cookie Banner
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.