ПОДОБРЕН КВАЛИТЕТ И ГРИЖА ЗА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ВО ГРАДЕЖНИШТВОТО

Компанијата Виа Пром Охрид е производител на разновидни бисквити. Деловниот модел на Виа Пром се базира на следните клучни столбови кои ги разликуваат од конкуренцијата: примена на автентични технолошки процеси, користење природни состојки и релативно ниска цена на производ.

Пpoитајте ПовеќеNреземете

Нова производствена машина во компанија за бисквити

Компанијата Виа Пром Охрид е производител на разновидни бисквити. Деловниот модел на Виа Пром се базира на следните клучни столбови кои ги разликуваат од конкуренцијата: примена на автентични технолошки процеси, користење природни состојки и релативно ниска цена на производ.

Пpoитајте ПовеќеNреземете

Зголемен капацитет за вкусни ВАФЛИ

Компанијата Стел Импекс ДООЕЛ е основана во 1992 година како производител на вафли. Околу 50% од производството се извезува во другите Блакански држави, САД и Австралија. Компанијата, исто така, поседува сопствен возен пак.

Пpoитајте ПовеќеNреземете

Cookie Consent with Real Cookie Banner
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.