Резултати

Програмата за поддршка на конкурентноста на МСП во Република Северна Македонија досега финансираше 322 проекти, со вкупна вредност од 47,20 милиони евра.

Графиконите подолу ја прикажуваат поделбата на финансираните проекти по индустриски сектор.

Статус до: 31.01.2023 година

Локација на проектите според региони

Cookie Consent with Real Cookie Banner
This site is registered on wpml.org as a development site.