Селектор на технологија

Стандарден на технологија

Селекторот за технологија претставува листа на технологии со високи перформанси и материјали кои се проценети и претходно одобрени како подобни за финансирање во рамки на Програмата за поддршка на конкурентноста на МСП.

Претходно одобрената опрема и материјали ги исполнуваат Приоритетните директиви на ЕУ и во многу случаи ги исполнуваат, или ги надминуваат минималните барања за енергетски карактеристики и ги надминуваат постојните пазарни практики, што резултира со јасни придобивки и унапредување на животната средина.

Листата редовно се ажурира и вклучува последни технологии, материјали и нови добавувачи.

Вашата поскувана опрема не е вклучена во Селекторот на технологија? Нема проблем! Контактирајте го Проектниот консултант со детали за вашата опрема која сакате да ја набавите. Нашиот тим на експерти ќе ја процени технологијата, и доколку е подобна, таа ќе биде вклучена во Селекторот за технологии.

Cookie Consent with Real Cookie Banner
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.