НОВОСТИ

БИДЕТЕ
ИНФОРМИРАНИ

ЕБОР и ЕУ ја поттикнуваат конкурентноста на Македонските мали и средни претпријатија

Малите и средни претпријатија (МСП) во Северна Македонија ќе добијат пристап до €4 милиони наменети за инвестиции во конкурентност, благодарение на кредит од ЕБОР за Охридска банка.

Пpoитајте Повеќе

Cookie Consent with Real Cookie Banner
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.