EBRD extends €5 million to Banka për Biznes in Kosovo

Programi i përkrahur nga BE për ta rritur konkurrueshmërinë e bizneseve të vogla në vend 5 milionë euro hua për Bankën për Biznes për kredidhënie për NVM lokale Kredi për bizneset e vogla dhe të mesme për ta rritur konkurrueshmërinë Grante nga BE për ta bërë financimin më të përballueshëm Banka Evropiane për Rindërtim dhe […]

BERZH dhe BE zgjerojnë mbështetjen e tyre për konkurrueshmërinë e NVM-ve në Kosovë

BERZH dhe BE zgjerojnë mbështetjen e tyre për konkurrueshmërinë e NVM-ve në Kosovë Mbi 130 përfaqësues të bizneseve në Kosovë u informuan rreth mundësive të financimit të cilat e mbështesin konkurrencën dhe zhvillimin e eksportit. Prishtina, 18.05.2021 63 Ndërmarrje të Vogla dhe të Mesme në Kosovë tashmë kanë përfituar nga Programi për Mbështetjen e Konkurrueshmërisë […]

Cookie Consent with Real Cookie Banner
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.